Autojacht

Zuid-Afrika, Cape Town

Het is alweer zaterdag, de tijd gaat hier ontzettend snel!
Lekker weer en elke dag ontdekken we weer nieuwe plekjes in deze stad en eten we nieuwe hapjes.
We vermaken ons prima!

Je merkt dat de keukens van over de hele wereld van invloed zijn geweest op het eten wat geserveerd wordt en het aanbod in de supermarkten. Er zijn hier zelfs supermarkten die de AH voorbij streven, kortom voor mij een groot paradijs.
We hebben gisteren in het hostel al onze eerste struisvogel-burger gebakken en smaakte erg goed…elke dag uit eten zit er voor ons niet in.

Maar als Rem opstaat (Sommige dingen veranderen zelfs aan de andere kant van de wereld niet dan staat er elke morgen een riant (zelfgemaakt) ontbijt van fruit, yoghurt en een supersandwich voor hem klaar en dat maakt de dag natuurlijk al meteen goed.
Bovendien hebben we zo’n ontbijt erg hard nodig, want ik geloof dat we gisteren wel 10 km gelopen hebben. (voor ons is dat een behoorlijk eindje…)

We hebben zoveel gelopen omdat we op auto-jacht zij geweest en het viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Of je hebt hier dure auto’s – voor Nederlandse begrippen niet zo heel duur – of goedkope maar dan wel een gewone auto, geen busje of 4×4. En dan hebben we het bijvoorbeeld over een VW Chico, hij ziet eruit als mijn eerste golf, die rode….

Gisteravond hebben we wel een afspraak gehad met iemand met een VW microbusje die hij omgebouwd heeft als camper, daar gaan we even over nadenken. Het busje is net zo jong als Ik….Nicole 🙂

Vandaag gaan we onze jacht voortzetten en genieten van alle muziekpodia in de stad want het is een vakantieweekend, maandag is het Human Rights Day en dus weer een van de vele feestdagen die worden gevierd hier in SA…

Tot later en hopelijk hebben we dan een foto van onze nieuwe aanwinst!

[ngg_images gallery_ids=”12″ display_type=”ds-nextgen_royalslider”]