Copacabana

[google-map-sc width=”200″ height=”200″ align=”right” zoom=”12″]
Vandaag een heerlijk dagje gehad aan het strand van Copacabana. Vanochtend zijn we naar ons derde hotel in Rio verkast. Dit omdat we het hotel waar we vanochtend sliepen niet meer voor die prijs konden boeken, nu zitten we met ons hotel aan het strand, echt fantastisch. Het weer en de stad wordt ook een stukje mooier met zon, heerlijk om zo 3 januari te vieren. Overal staan nog kerstbomen en hangt kerstverlichting, maar met deze temperaturen en zoveel zon is het onwerkelijk dat we nog amper twee weken geleden aan het kerstdiner zaten.

We hebben rondgevraagd en ook het internet gesurft in NL en het wordt moeilijk om in Brazilië een auto te kopen en op ons naam te krijgen, wat toch eigenlijk wel ons plan is. Dus vliegen we morgen, op 4 januari, naar Santiago de Chili 🙂 Daar wordt het volgens de reisverhalen wat makkelijker een auto te kopen. Of het ook gaat lukken, is een tweede. Maar we gaan het in ieder geval proberen!

[ngg_images gallery_ids=”82″ display_type=”ds-nextgen_royalslider”]

3 gedachten over “Copacabana”

 1. Roger & Tamara

  Hey! Wat een warm begin van het nieuwe jaar ☀, heerlijk hoor.
  Enne een week geleden zaten wij nog aan het kerstdiner haha
  Dat is het teken dat jullie al helemaal in de ‘reismodus’ zijn, het komende half jaar niets meer ‘moeten’: wat een geweldig vooruitzicht! We zijn op een goede manier jaloers. Leuk om jullie zo te volgen, take care!

 2. Ben een paar daagjes op vakantie in beers. Dit berichtje verstuur ik vanaf de IPad van Corry. Heb thuis ook al op jullie website gekeken. Heb ook al met Gin en Tonic gespeeld, ze zijn lief, ik heb ze zojuist geborsteld. Groetjes

 3. Gerrie en Wilko

  Hoi Remko en Nicole, wij willen jullie een hele fijne tijd toewensen daar ginds in de zon. Geniet er van en stuur af en toe wat zon deze kant op….
  Groetjes, Gerrie en Wilko en Esmee heeft ze geloof ik zelf al gedaan. Doeei

Reacties zijn gesloten.