De reis is begonnen!

2 april 2005

Zuid-Afrika, Upington

Zo, we zijn vertrokken.
Alle camping spullen zijn verzameld, een echte Chef Safari gekocht en ze hebben hier zelfs reserve stokken Martijn!
De auto is ingericht en we zijn op pad. Via Stellenbosch, Lambertsbay, Springbok en Augrabies Falls, zijn we nu in Upington aangekomen. We zijn er al achter dat we niet zo gemakkelijk overal Internet kunnen vinden dus maken we er nu maar even gebruik van. Want de enige reden om hier te stoppen in omdat we een voorraad gaan inslaan voordat we het Kalagadi Transfrontierpark ingaan vanmiddag.

We hebben al een leuke afstand afgelegd, eerst een paar dagen in de mooie wijnstreek doorgebracht, met natuurlijk de nodige wijnproeverijen… En daarna een mooie route door Citrusdal via Lambertsbay, met die rare vogels (we hadden het al gezien op de video van Gert-Jan en Miranda, maar het is toch wel erg leuk om naar vogels te kijken die niet kunnen landen).
Daarna steeds verder omhoog gereden waar het steeds droger en kaler werd totdat we in de woestijn zaten. In Springbok was het erg warm overdag en ’s nachts 12 graden! Erg koud dus!! Of niet?

Gisteren hebben we het eerste park bezocht Augrabies Falls, en erg mooi landschap met een grote waterval. En nu dus op weg naar de wilde dieren in het Kalagadi Transfrontier park, een park dat zowel in Zuid-Afrika als Botswana ligt.

De foto’s komen nog!

[ngg_images gallery_ids=”14″ display_type=”ds-nextgen_royalslider”]