Rainy de Janeiro

We hebben oud & nieuw 2012 gevierd op het strand in Copacabana, met nog 2 miljoen andere mensen.
Daar hebben we David Guetta live zien draaien, wat was dat een gave belevenis!!!
Ongelooflijk om met zoveel mensen op een strand te staan en ook nog eens midden in de nacht.

Zie hieronder een kleine impressie:
[quicktime]http://remkonicole.nl/wp-content/uploads/2012/01/IMG_0764.mov[/quicktime]

Na 24 uur op te zijn geweest van 6 uur in de ochtend tot de volgende dag 6 uur, hebben we heerlijk uit kunnen slapen. Gisteren een mooie wandeling gemaakt langs alle stranden en op zoek gegaan naar een nieuw hotel.
Veel mensen checken uit op 2 januari en de hotels aan het strand worden weer wat betaalbaarder. (maar nog steeds prijzig).

We zijn inmiddels al aangekomen in ons nieuwe hotel, ons eerste hotel lag niet in zo’n goede buurt en daarom namen we elke keer maar een taxi voor de veiligheid. Het lag midden in het oude centrum van Rio, wat nog wel een grote opknapbeurt kan gebruiken. Daaraan merk je dat je wel in een derde wereld land reist, want aan de prijzen merk je het niet. Nu zitten we middenin het toeristencentrum van Rio en ligt de Copacabana aan onze voeten.

Dachten we aan het weer te ontsnappen in Nederland, komen we in Rio aan en het is sindsdien niet meer opgehouden met regenen. Het is wel 29 graden overdag, dus korte broek en t-shirt is wel ons tenue. Het bezitten van een paraplu is geen overbodige luxe. Want het weercijfer is vandaag een: 1! een 1, dat geloof je toch niet, als het slecht in Nederland is dan hebben we nog altijd een vijfje. Morgen wordt het weer een 7 en kunnen we eindelijk naar het strand.

6 gedachten over “Rainy de Janeiro”

 1. Wow, mooie start van de reis. Mooei ervaring om zo oud en nieuw te vieren.
  En nou even kappen: “Morgen wordt het weer een 7 en kunnen we eindelijk naar het strand.” 🙂 Hallooooo, hier waait het windkracht 9 en regent het met bakken.

  Geniet er van guys!

 2. Op de foto’s wel een blauwe lucht! En de temperatuur is geweldig zeg.
  geniet ervan!

 3. Stiny en Peter

  Hee luidjes ‘even’ ontsnapt uit ons koude kikkerlandje! nou das maar goed ook, hier waaien we uit onze jas en het water staat in de kelder, verder alles goed! Geniet er van! Hartelijke groet van Stiny en Peter

 4. Tino en Nancy

  Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2012. Hoop dat jullie een onwijs gave reis maken. De eerste nacht was natuurlijk al geweldig.
  Heel veel plezier en we blijven jullie volgen.
  Gr. Tino en Nancy

 5. Tino en Nancy

  Allereerst de beste wensen voor 2012. Zo te lezen zijn jullie goed begonnen. Heel veel plezier en we volgen jullie op de voet.

  Gr. Tino en Nancy

Reacties zijn gesloten.