Santiago de Chili

[google-map-sc width=”200″ height=”200″ align=”right” zoom=”3″]Vandaag 4 januari, gevlogen naar Santiago de Chili met Pluna airlines. Een luchtvaartmaatschappij uit Uruguay, we hadden om deze reden ook een tussenstop in Montevideo, Uruguay. De eerste vlucht had meteen bijna 2 uur vertraging, dus dat werd meteen lang wachten. Maar toen we eenmaal aankwamen in Montevideo konden we op een eerdere vlucht door naar Santiago de Chili. Das was natuurlijk erg prettig en zo kwamen we al om 17.30 uur (lokale tijd) aan in Chili.
Santiago de Chili ligt vlakbij de Andes, erg machtig om te zien toen we daarover heen vlogen, massa’s indrukwekkende bergen en soms zagen we bergen met sneeuwtoppen.
Maar ja, het kon natuurlijk ook niet allemaal goed gaan, wij waren wel in Chili, maar onze koffers niet. Uiteindelijk na heel veel gedoe en wachten hebben we het airport om 21.30 uur verlaten, wel met onze koffers. We hadden de koffers naar ons hotel kunnen laten sturen, maar zoals wij reizen hadden we natuurlijk nog geen hotel geboekt en met de koffers de airport verlaten had ook wel onze voorkeur gezien alles voor onze reis daarin zit.
Nu hebben we in de Franse wijk ‘Parijs’ geslapen in het gelijknamige hotel. Zeer mooi oud pand met parketvloeren, ornamenten, grote kamers, alles in Franse stijl. Vandaag gaan we de stad verkennen en alvast op de uitkijk naar een auto.

[ngg_images gallery_ids=”81″ display_type=”ds-nextgen_royalslider”]

6 gedachten over “Santiago de Chili”

 1. Goedemorgen, hopelijk lukt het nu wel een auto te kopen! Succes.
  Mooie foto’s! Lieve groet

 2. Net weer terug thuis en rustig alle foto’s bekeken. In één woord: Wauw!! Hoe gaaf kan je het hebben. Volgens mij gaat het nu echt beginnen. Hopelijk gaat het lukken met de auto. BTW Rem: Chili en surfen gaat goed samen 🙂
  Om even een vergelijk te geven:
  – Oud en nieuw: Jullie Copacabana, wij Schoonhoven
  – afgelopen dagen: Jullie Rio, ik 4 dagen Zeist
  – Morgen: Jullie strand, zon, feest?, Wij gaan de vloer in de boenwas zetten.
  Waar heb ik de verkeerde afslag genomen 🙂 Enjoy en have fun!!

 3. Weer een mooi verhaal met leuke foto’s. Jullie raken gelukkig niet zo gauw in paniek. Veel dingen komen toch goed op z’n pootjes terecht. Groet.

 4. Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en jullie reis. Het ziet er naar uit dat het echte werk nu gaat beginnen.
  In NL alleen maar regen en storm, en de Grunnigers latem de polders al vollopen om de voeten droog te houden. In Brabant is deze maand saai met als hoogtepunt een Nieuwjaarsreceptie. Maar goed dat we Xmas in Ierland waren. C ye!

 5. Patrick de Groot

  Zo gaaf, echt hele mooie foto’s! Pfff wat heerlijk zeg genieten van zo’n mooi uitzicht. Ik las ook dat je David Guetta hebt ontmoet. Hij is goed hea? Nou geniet ervan! Ook groeten aan Remko.

  😉 Pat

 6. Wow, wat een coolle foto’s. En de wolken zijn goed weggetrokken (alhoewel Wietse die luchten fotografisch heel mooi vond :-)! Hier heeft het in ieder geval alleen maar heeeeel hard gewaaid en geregend… dus…. :-)! Veel succes in ieder geval met een autootje scoren.

  Dikke knuffel,
  Siska

Reacties zijn gesloten.