Zon, zee, strand

[google-map-sc width=”200″ height=”200″ align=”right” zoom=”6″]Na Paramaribo hebben we de witte stranden opgezocht van Curaçao. Hier hebben we 4 nachten geslapen in een mooi en nieuw appartementencomplex inclusief huurauto. Na de dagelijkse regenbuien in Paramaribo, was daar nu de wind die constant op Curaçao schijnt te waaien.
Heerlijk want zonder deze wind is het daar ook echt te warm.

Na 4,5 maand was daar weer een Albert Heijn, wat kun je bepaalde dingen toch missen als ze er niet zijn, qua eten. Krentenbollen, Hollandse kaas, Filet Americain, van alles liep het water in onze mond!
Eindelijk hebben we nu ook de gekleurde huisjes van de handelskade nu eens met eigen ogen kunnen bekijken. Alsmede het hele eiland, want dit is niet zo groot, eigenlijk hebben we niet zoveel gedaan behalve snorkelen, zwemmen, duiken én boodschappen doen bij AH :-).

Elke dag zochten we wel een andere plek om naar het strand te gaan met onze Nederlandse boodschappen.
Nog dank voor alle e-mails, e-cards en whatsapp’s voor mijn verjaardag! Ik heb me op mijn verjaardag prima vermaakt met mijn nieuwe snorkel set, wel een kindersetje, paste het beste.

Rem heeft op mijn verjaardag twee duiken gemaakt vanaf de pier en liep zo het water in met zijn buddy. Het water was super helder en de plek heet ‘Alice in Wonderland’. De foto’s spreken voor zich!
De laatste avond was er een concert van Nile Rogers met Chic, erg gezellig. Deze man heeft vele nummers geschreven voor o.a. Madonna, Bon Jovi, vele klassieke nummers kwamen voorbij en natuurlijk “Le Freak”. Heerlijk in de open lucht swingen, een gratis concert als toegift op Curaçao!

De volgende dag zagen we hem op het vliegveld met zijn hele gevolg, onze tas is met hem meegegaan naar Miami.
Wij zijn doorgevlogen naar Aruba, daar hebben we een volle week doorgebracht.

Helaas kwam 1 van onze tassen niet van de band afrollen, en natuurlijk was dat de tas met de nieuwe snorkel set en alle zwemkleren. Dus na 4 keer naar het airport te zijn geweest kwam daar de volgende dag om 23.45 uur onze tas terug uit Miami. Gelukkig maar want al de T-shirts van Rem die hij heeft verzameld in Zuid-Amerika zaten erin.

Aruba heeft meer lange stranden dan Curaçao, Curaçao staat meer bekend om de baaien. Overdag was het te warm om over de stranden te lopen, maar aan het einde van een van de dagen hebben we een mooie wandeling gemaakt van Eagle Beach naar Palm Beach. Met als beloning een broodje kroket en broodje frikandel in de strandbar ‘Bugaloe’. Echt vakantie!

Verder hebben we nog gesnorkeld op Baby Beach en heeft Rem gedoken naar een wrak uit de Tweede Wereldoorlog de Antilla. Na 4 maanden van spannende dingen ondernemen en afstanden afleggen en hele dagen in de auto, hebben we ons prima vermaakt met op de eilanden. Precies zoals we een vakantie voor ogen hadden.

Inmiddels zijn we op Amerikaans grondgebied geland en is het plan om van Miami naar New York te rijden.
We houden jullie op de hoogte!

[ngg_images gallery_ids=”107″ display_type=”ds-nextgen_royalslider”]

4 gedachten over “Zon, zee, strand”

 1. Tiny & Corry

  Weer bijgetankt op de eilanden. Jullie zijn weer uitgerust voor de volgende reis. Groeten vanuit jullie eigen huis in Bunnik. Liefs Tiny en Corry

 2. He lieverds,

  Ziet er allemaal heerlijk relaxed uit..!! Klinkt spannend, naar een wrak duiken Rem: ben benieuwd wat je er van vond. En Nicole, dansen op Le Freak op je verjaardag… coooool, meer retro kan bijna niet :-)!! Wanneer jullie weer terug zijn zullen we een hollandse avond houden met heel veel kroketten, kaas en haring ;-)!
  Have fun in Miami!

  Dikke knuffel,
  Siska

 3. Roger & Tamara

  Echt weer foto’s waar je bij gaat kwijlen…lekker zeg al die baaien (en cocktails) ! Raar om daar een AH te zien, lijkt me ook heerlijk om weer bekende spulletjes op de band te leggen. Veel plezier nog in the sunshine state.

  Lfz Rogs & Tamara

 4. Miranda en gert jan

  Eindelijk tijd om alles op mijn gemak te lezen en bekijken. De eilanden had ik even gemist, maar man wat mooi! Dat jullie daar weer weggegaan zijn! Dat mensen daar weggaan en in Nederland komen wonen! Onbegrijpelijk:)

Reacties zijn gesloten.